Hoofdsponsor(en)

Partners

Avans Hogescholen | Partner van Financials for Financials
De Haagse Hogeschool | Partner van Financials for Financials
Hogeschool Rotterdam | Partner van Financials for Financials
Nive | Partner van Financials for Financials
Nive | Partner van Financials for Financials
Het Kompasteam | Partner van Financials for Financials
jeckx

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool verzorgt hoger beroepsonderwijs in acht sectoren. Op zeven locaties. In drie steden. Breda, ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Avans heeft een levendig netwerk van studenten, docenten, lectoren en professionals. Samen creëren wij kennis en dragen we bij aan een duurzame samenleving.

De Haagse Hogeschool

Let’s change! Dat is de uitnodiging van De Haagse Hogeschool aan iedereen. Wij willen de wereld waarin wij leven veranderen, verbeteren. Maar dat lukt alleen als we dat samen doen, zelf groeien en zo mee veranderen. Want wie betrokken is op de wereld waarin we leven en daarin kritisch rondkijkt en vooruitkijkt, weet dat we nieuwe antwoorden nodig hebben. En die vinden we sneller als we continu elkaars inzichten, vaardigheden en technieken delen en leren toepassen.

Hogeschool Rotterdam

Het profiel van Hogeschool Rotterdam kenmerkt zich door een sterke focus op kwaliteit van onze bacheloropleidingen en een sterke regionale gerichtheid. Het digitale position paper beschrijft onze ambities én onze visie en strategie om kwalitatief goed hoger onderwijs te realiseren.

Nive Managersplatform

Wij zijn hét grootste managersplatform van Nederland met meer dan 400 leden en we vertegenwoordigen ruim 25.000 managers in Nederland. We zijn aantrekkelijk voor organisaties en bedrijven, omdat we als enige managersplatform Workshops, Masterclasses én Netwerken aanbieden.

Nive Opleidingen

NIVE Opleidingen biedt al ruim 30 jaar hoogwaardige opleidingen en cursussen voor financiële professionals in alle denkbare sectoren. De opleidingen en cursussen zijn praktijkgericht, interactief, actueel en gericht op kennis en vaardigheden waarmee financiële professionals “in control zijn” en zodoende waarde toevoegen aan de eigen organisatie.

The Finance Academy

Permanente educatie voor financiële professionals
The Finance Academy biedt een groot assortiment aan financiële e-learnings. Onze topdocenten nemen u in interactieve video’s mee door zeer actuele en relevante onderwerpen als robotisering, big data en data-analyse, risicoleiderschap, integrated reporting, waardecreatie en fraude en aansprakelijkheid. Al onze e-learnings zijn van hoogstaande kwaliteit en PE-geaccrediteerd door de NBA. U volgt ze 24/7 online, waar en wanneer u wilt.

Het Kompasteam

Het Kompasteam bestaat uit ervaren professionals die als doel hebben bedrijven te helpen met behulp van de Methode Het Kompas ®. Dit gestructureerde tienstappenplan trekt missie en visie lijnrecht door naar de belangrijkste KPI’s op het management dashboard. Met als resultaat een organisatie die zichzelf op koers houdt.

Onze aanpak is praktisch, terzake en deskundig. Onze bedrijfsfilosofie gaat uit van het motto

“Blijf op koers met een geijkt Kompas.”

Dus kijken we naar oplossingen die werken en een nieuw, krachtig Kompas oplevert.

HighQ brengt finance verder

Wij kijken niet alleen naar de cijfers, maar ook naar de personen achter de cijfers.

Onze wereld is continu in beweging. De veranderende markt en wet- en regelgeving vraagt om financials die met hun tijd mee gaan. Die zich verdiepen in de ontwikkelingen van nu en in de toekomst. Financials die verder kijken dan de cijfers en begrijpen dat we de beste resultaten alleen samen kunnen bereiken.

HighQ beweegt al bijna dertig jaar mee in de dynamische wereld van finance. Onze kracht zit in het samen doen. Samen met onze finance professionals, partners en opdrachtgevers. Samen aan tafel voor de beste oplossingen voor jouw financiële vraagstukken. En samen om de tafel om ons verder te ontwikkelen en te groeien.

Zo brengt HighQ finance verder. Ga je ook met ons aan tafel?

JECKX

De ondernemers Cynthia Noordoven en Jolanda van der Steen binnen JECKX zijn positive change ambassadeurs.
Vanuit een positieve mindset en met gebruik van data helpen zij organisaties het wellbeing van hun medewerkers te verbeteren, de performance, te verhogen de medewerkersbetrokkenheid en innovatievermogen te vergroten. Hiermee bij te dragen aan een lager ziekteverzuim en het creëren van wendbare organisaties met betere bedrijfsresultaten. De SDG’s van de VN zijn een belangrijk middel die zij inzetten dit op een duurzame manier te realiseren.
Nieuwsgierig? Wij vertellen er graag meer over!

Perquin Blockchain For Financials

Ontdek wat Blockchain voor jou betekent als Financial; Perquin Blockchain for Financials geeft interactieve trainingen en simulatie workshops over Blockchain. Jeroen Perquin doet dat vanuit jarenlange, internationale ervaring in Finance en IT. Hij is gespecialiseerd in wat Blockchain betekent voor de Financial en voor de financiele processen in organisaties.

Shared

Shared in één zin: experts in procesoptimalisatie en procesautomatisering.

Shared bestaat uit twee divisies die samen een totaalpakket aan dienstverlening mogelijk maken.

  • Shared Services bestaat uit een team van ervaren processpecialisten, data-analisten, programmeurs en uitvoerders. Deze experts stroomlijnen en optimaliseren bedrijfsprocessen en leveren output volgens heldere KPI’s.
  • Shared Robotics richt zich op het automatiseren van bedrijfsprocessen met behulp van robotic process automation (RPA) en aanverwante technieken. Dit alles op basis van een eigen RPA automatiseringsplatform. Shared Robotics onderscheidt zich met een lean platform gebaseerd op de allerlaatste technologie, met snelle maatwerkoplossingen en zeer concurrerende licentiekosten en tarieven.

MKB Rotterdam Rijnmond

bijdragen aan een kansrijk ondernemersklimaat

Ondernemers bepalen onze koers, wij zijn de stem van meer dan 800 leden en (netwerk)partners. Samen hebben we een bereik van ruim 15.000 ondernemers in onze regio .

“MKB Rotterdam Rijnmond zet zich actief in voor een kansrijk ondernemersklimaat in de regio”

Dit doen wij door middel van lobby en belangenbehartiging bij en met de landelijke, regionale en lokale overheid.

LOOFC

Het LOOFC is een landelijk platform waar, zowel op onderwijs als het werkgebied van Finance & Control, een verbinding wordt gelegd tussen in- en externe stakeholders. Binnen het LOOFC worden nauwlettend de maatschappelijke veranderingen op het vakgebied van Finance & Control besproken. Om deze reden hebben wij gekozen voor een partnership met FFF. Wij zien en onderschrijven het belang om contact te hebben, met voor het LOOFC belangrijke partijen in het werkveld. Op deze wijze komt de Trias Academica samen waar onderwijs, beroepspraktijk en onderzoek met elkaar samenwerken.

Preventiepartner Hartstichting

FFF steunt de Hartstichting als Preventiepartner. Zij bieden ons mooie voordelen waarmee je bijdraagt aan hun missie voor een hartgezonder Nederland en tegelijk zelf impact maakt voor vitale medewerkers met een gezond hart. Samen voorkomen we hart- en vaatziekten!

MVO Nederland

WIJ ZIJN DE BEWEGING VAN ONDERNEMERS IN DE NIEUWE ECONOMIE
Als ondernemer wil je kunnen blijven ondernemen. MVO Nederland is ervan overtuigd dat dit alleen kan in de nieuwe economie: klimaatneutraal, circulair, inclusief en met eerlijke ketens. Daarom vormen we samen met ondernemers een beweging naar die nieuwe economie. Omdat we die zo snel mogelijk willen bereiken moeten we onze beweging nu zo groot mogelijk maken.

Samen met ons netwerk van partners werken we elke dag aan het bereiken van die nieuwe economie. Onze rol? We laten je zien hoe de route naar de nieuwe economie eruitziet. We ondersteunen dat door innovatie tot stand te brengen via projecten met onverwachte samenwerkingen. En creëren bij overheden en financiers de condities die het bereiken van ons doel vereenvoudigen en versnellen.

Als lid van FFF kun je deelnemen aan de MVO Nederland evenementen.

Finchain Consulting

FinChain Consulting is a network organisation, working with professionals in different fields of expertise to support you in your transition to a circular economy. Changing to a circular economy requires different skills and collaboration across sectors. With a network organisation we’re able to connect the right knowledge and capabilities to your project.

Top