Word nu lid van het grootste kennisdelingsplatform voor financials!

Vul onderstaand formulier in door je gegevens achter te laten. Wij handelen de rest voor je af en nemen z.s.m. contact met je op.


  Heb je nog vragen?

  Als je nog vragen hebt over het lidmaatschap, stuur dan even een berichtje naar secretariaat@financialsforfinancials.nl met vermelding van je gegevens. We nemen dan contact met je op!

  Dus, nog even de voordelen van het FFF netwerk op een rijtje…

  • 10% korting op de cursussen van NIVE opleidingen, o.a. de Hofam opleiding. Dat is al gauw € 1.300,00! (Informeer via secretariaat@financialsforfinancials.nl naar de voorwaarden)
  • Deelname aan door FFF (al dan niet in samenwerking met partners) georganiseerde congressen, workshops en bedrijfsbezoeken. Deze zijn voor leden meestal gratis.
  • Op de hoogte worden gehouden van relevante ontwikkelingen en thema’s voor financiële professionals (o.a. via het vakblad CM met het multimediale platform CMweb.nl ter waarde van € 229,-)
  • Netwerken en kennisdelen met andere professionals die werkzaam zijn in de finance en/of control.
  • Korting op diverse congressen, cursussen en andere events maar ook op abonnementen en andere events zoals korting van 10% op de Excel Academy van Vakmedianet.
  • Voor € 50,00 per event neem je al deel aan de events van het Nive Managersplatform.

  Voorwaarden om lid te worden:

   1. Je kunt lid worden als je beschikt over minimaal HBO denk- en werkniveau.
   2. Met uitzondering van het bedrijfslidmaatschap ga je een persoonlijk lidmaatschap aan, onafhankelijk van degene die het lidmaatschap betaalt.
   3. Een bedrijfslidmaatschap is gekoppeld aan het bedrijf en het aantal personen en niet aan een lid persoonlijk.
   4. De vereniging stimuleert samenwerking met partners, bedrijven en zusterorganisaties, maar doet dit altijd vanuit haar onafhankelijke rol.
   5. Financials for Financials hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. Daarvoor hebben we een Privacybeleid opgesteld.
  Top