Loading Events

Workshop Schaal van Samenwerking

5 April | 15:00 - 19:00 Miele Experience Center

Workshop Schaal van Samenwerking

Een routekaart voor teamontwikkeling

Je maakt in een groep van maximaal 12 deelnemers intensief kennis met een praktische methode om de samenwerking in jouw eigen team substantieel te verbeteren, de volgende dag al. De Schaal wordt ondertussen in elke bedrijfstak gebruikt. In geval de groep groter is dan 12 splitsen we de groep slim op in twee bedrijfstakrichtingen, bijvoorbeeld een groep over de Zorg en een groep over de Maakindustrie, of een groep Finance en een groep Overheid. Zodat vragen uit de groep gelijk extra nuttig worden voor de rest van de deelnemers.

Het zijn allemaal vragen die in deze Workshop naast de routekaart naar goed samenwerken gelegd kunnen worden. Het is nog maar een greep uit de vragen die we krijgen. Zo centraal staat samenwerken in een team. Zo gemakkelijk wordt er ook juist aan het aan de orde stellen van de samenwerking voorbij gegaan. Iedere deelnemer heeft al wel eens een inspirerende workshop meegemaakt en dacht bij het weggaan: ‘ja, zo moet het, maar daar zijn we nog lang niet’… De stap om het ideaalplaatje werkelijkheid te maken blijkt dan te groot. De Schaal maakt in één oogopslag duidelijk waar de teamontwikkeling in een team een drempel tot verdere groei ervaart. De drempel nemen vraagt om aandacht. Positief leiderschap nodigt een team uit om de drempel te nemen, begeleidt een team over deze drempels heen.

Wat levert deelname aan deze Workshop je op?

  • Je krijgt een helder inzicht in hoe teams zich ontwikkelen en ook kunnen terugvallen in hun ontwikkeling.
  • Je kunt je eigen team indelen op de Schaal en met geboden tips direct aan de slag.
  • Je krijgt een routekaart in de vorm van een boekenlegger mee om te delen met teamleden. De routekaart is desgewenst in 12 Europese talen beschikbaar.
  • Je weet hoe jezelf (en hoe je met een korte impuls van derden) een volgende stap kunt maken.
  • Je krijgt ook een winstwaarschuwing mee: een team naar de knoppen helpen kan met één opmerking, met één besluit. Een team opbouwen is een stap voor stap proces, waarbij na elke stap weer nieuwe vragen komen. ‘Gedoe blijft’, het verschil zit in hoe je met gedoe omgaat: Samenwerkend, ontlopend of overlevend.

Programma
15.00 – 15.30 uur    Ontvangst
15.30 – 15.35 uur    Opening
15.35 – 18.00 uur    Nive Mastercass
18.00 – 19.00 uur    Netwerkborrel

Deelname
Deelname is voor leden van Financials For Financials gratis. Wil jij kennis maken met de vereniging  FFF als introducé neem dan contact op met frans.de.vos@financialsforfinancials.nl.

Inschrijving
Inschrijven is alleen mogelijk via aanmelding op de agenda van de website van Nive Managers Platform. Dit kan via onderstaande button.

Aanmelden »

Details

Date:
5 April
Time:
15:00 - 19:00
Event Category:
Website:
https://www.nive.org/md-programma/aanmelden?id=1471

Organizer

FFF

Venue

Miele Experience Center
De Limiet 2 4131 NR
VIANEN, Nederland
+ Google Map
Top