Loading Events

Workshop Inspirerend evalueren

15 November | 15:00 - 19:00 Miele Experience Center

Workshop – Leerlijn Inspiratie

Voor meer positieve betrokkenheid bij het werk en elkaar

Evalueren is een cruciaal onderdeel van het werk. In project- en lijnmanagement. De uitkomsten van de evaluatie kunnen ontzettend veel opleveren voor de ontwikkeling van het team, de afdeling en/of de organisatie.

In deze workshop ervaar je een verbindende manier van evalueren. Je leert de stappen die je nodig hebt om te ontdekken wat goed heeft gewerkt. En niet alleen in theorie: je past het direct in de workshop toe, samen met de andere deelnemers. Door het te ervaren en de stappen mee naar huis te nemen, kun je het na deze workshop in je eigen organisatie toepassen.

Wat gaan we doen?
Na een korte introductie gaan we aan de slag. Iedereen komt aan de beurt met het uitwisselen van persoonlijke trotsverhalen over het werk. Uit al die verhalen filteren we de allerbelangrijkste elementen uit ieders werk: daar doen jullie het voor.

Wat levert het op?
Een inspirerende methode om de evaluatie op een innovatieve manier aan te pakken. Je ervaart hoe makkelijk en waardevol het is om met een evaluatie te ontdekken wat het hart van je organisatie is.

Sandra de Haan
Toen ik de Vertelschool Rotterdam begon, dacht ik dat ik mensen ging helpen hun verhaal te vertellen. Ik kwam er al snel achter dat ik daarvóór nog iets moest doen.

Je verhaal ontdekken. Waarom jij de wekker zet om naar je werk te gaan. Wat jij belangrijk vindt om bij te dragen. Ik merkte dat mensen hun verhaal nog niet vertelden, omdat ze deze grote vragen nog niet hadden beantwoord.

Daarom bestaat de methode van de Vertelschool Rotterdam uit drie pijlers:

  • Het verhaal ontdekken;
  • Het inspirerend en meeslepend vertellen door middel van de technieken van storytelling;
  • Het expliciet benoemen van het doel van je verhaal, waardoor het niet bij inspireren blijft, maar je publiek ermee gaat doen wat jíj wilt.

NATIONAAL én INTERNATIONAAL
Inmiddels werk ik met een team van senior trainers voor nationale en internationale (tevens interculturele) groepen. Je kan mij bellen voor een openhartige kennismaking en een vrijblijvende intake. Ik zorg voor de juiste match met een programma op maat, gegeven door de trainers die bij je passen.
Telefoon: +31 (0)6 40 22 80 82
Mail: info@vertelschoolrotterdam.nl

Programma
15:00 – 15:30 uur Ontvangst
15:30 – 15:35 uur Opening
15:35 – 18:00 uur Masterclass
18:00 – 19:00 uur Netwerkborrel

Deelname
Deelname is voor leden van Financials For Financials gratis. Wil jij kennis maken met de vereniging  FFF als introducé neem dan contact op met frans.de.vos@financialsforfinancials.nl.

Inschrijving
Inschrijven is alleen mogelijk via aanmelding op de agenda van de website van Nive Managers Platform. Dit kan via onderstaande button.

Inschrijven »

Details

Date:
15 November
Time:
15:00 - 19:00
Event Category:
Website:
https://www.nive.org/md-programma/bijeenkomst?id=1467

Organizer

Nive
Phone:
070 - 711 87 29
Email:
info@nive.org
Website:
View Organizer Website

Venue

Miele Experience Center
De Limiet 2 4131 NR
VIANEN, Nederland
+ Google Map
Top