Loading Events

NIVE Controllerscongres

12 October | 10:15 - 19:00 InnStyle

Als bestuur van Financials For Financials vinden wij het ontzettend leuk om je uit te nodigen voor dit inspirerende congres. Het is een geweldig netwerk event met veel ontmoetingsmogelijkheden.

Het congres staat in het teken van een duurzame toekomst. Toonaangevende sprekers als Mathijs Bouman (milieu econoom), Guido Dubbeld (oud CFO Eneco) en Paul Polman (oud CEO Unilever) presenteren hun visie en ervaringen op het gebied van duurzame economie, ethisch handelen, nieuwe technologie, de ecologische footprint en het (mee)bewegen van mensen in veranderende organisaties. Complexe thema’s waarin de financial een rol van betekenis kan spelen. Ontmoet relaties in het controllerscafé, sluit af met een knallend optreden van Op Sterk Water en ontvang 5 PE-punten!

Ledenkorting
Wij mogen je als lid van Financials For Financials en daarmee partner van NIVE opleidingen een korting t.w.v. €50,- op de toegangsprijs bieden. Je betaalt dan slechts €295,- i.p.v. €345,-. Gebruik hiervoor de kortingscode in het inschrijfformulier op de website controllerscongres.nl.

Kortingscode: PARTNERS_33E
Let op: de code is hoofdlettergevoelig

Sprekers en programma
Toonaangevende sprekers presenteren hun visie en ervaringen op het gebied van duurzame economie, ethisch handelen, cyberveiligheid, technologie en verandertrajecten. Thema’s waarin jij als financial een verschil kunt maken! Daarnaast zijn er verschillende keuzesessies en een discussieprogramma over actuele onderwerpen waarvoor jij je kunt inschrijven. Meer weten? Bekijk het programma en de sprekers op controllerscongres.nl.

Praktische informatie:
Datum: 12 oktober 2022
Locatie: InnStyle, Herenweg 55, Maarssen
Ticketprijs met korting: €295,-

Wil jij als financieel manager geïnspireerd worden om verantwoord en duurzaam te handelen, in je eigen werk én in je positie om verandering te bekrachtigen? Schrijf je dan snel met korting in voor hét NIVE Controllerscongres en ontdek in één dag hoe jij een rol van betekenis kunt spelen.

Details

Date:
12 October
Time:
10:15 - 19:00
Event Category:
Website:
https://highq.us3.list-manage.com/track/click?u=9b072f5935e143431cccb0cb9&id=9d27ed6298&e=fc817372e4

Organizer

Nive
Phone:
070 - 711 87 29
Email:
info@nive.org
Website:
View Organizer Website

Venue

InnStyle
Herenweg 55 3602 AN
Maarssen, Netherlands
+ Google Map
Top