Loading Events

Masterclass ‘Wat er werkelijk toe doet’

21 June | 15:00 - 19:00 Miele Experience Center

Masterclass – Leerlijn Goed Bestuur

Inspiratie voor leiders
René Weijers is gefascineerd door het ongrijpbare thema leiderschap. Het lijkt zo eenvoudig om ‘leider’ te zijn. De alledaagse praktijk is anders en in zijn boek ‘Wat er werkelijk toe doet’ laat hij zien dat leiderschap ontwikkeld kan worden door open te staan voor thema’s die ons leven kleur en zin geven. Hij geeft in acht beschouwingen inzichten die er werkelijk toe doen voor leiders. Vanuit het perspectief van Taal, Filosofie, Wetenschap, Leiderschap, Geschiedenis, Verandering, Tijd en Leven komt de essentie van leiderschap op een originele manier in het vizier. Hij haalt aansprekende passages en citaten aan uit de literatuur en de krant en maakt een verbinding met zijn ervaring in de adviespraktijk. De wereld van het theater, (klein)kunst en muziek blijkt een artistieke bron voor de wereld van leiderschap en bestuur.

Zijn boek is een aanrader voor leiders die in tijden van crisis en transformatie voor grote opgaven staan en de waarde van inspiratie in hun persoonlijk leiderschap koesteren en willen verdiepen. Na afloop van deze Masterclass ontvang je een exemplaar van zijn boek ‘Wat er werkelijk toe doet’.

Wat kun je verwachten?

Inspirerende en duurzame inzichten voor leiders die voor uitdagende en complexe transformaties staan…

Een verhelderende blik op het vereiste repertoire van leiders bij verandering…

Overzicht, inzicht én rust…

Dr. Ing. René Weijers
René Weijers (1954) is zelfstandig bestuursadviseur. Hij adviseert en begeleidt besturen, directies en toezichthouders in het bedrijfsleven, de overheid, de zorg en het onderwijs. Daarnaast is hij inleider In Masterprogramma’s op het gebied van goed bestuur en leiderschap. René promoveerde in 2011 op zijn proefschrift Dienen en Deugen, kracht & kwetsbaarheid van topbestuurders.

Programma
15:00 – 15:30 uur Ontvangst
15:30 – 15:35 uur Opening
15:35 – 18:00 uur Masterclass
18:00 – 19:00 uur Netwerkborrel

Deelname
Deelname is voor leden van Financials For Financials gratis. Wil jij kennis maken met de vereniging  FFF als introducé neem dan contact op met frans.de.vos@financialsforfinancials.nl.

Inschrijving
Inschrijven is alleen mogelijk via aanmelding op de agenda van de website van Nive Managers Platform. Dit kan via onderstaande button.

Inschrijven »

Details

Date:
21 June
Time:
15:00 - 19:00
Event Category:
Website:
https://www.nive.org/md-programma/bijeenkomst?id=1463

Organizer

Nive
Phone:
070 - 711 87 29
Email:
info@nive.org
Website:
View Organizer Website

Venue

Miele Experience Center
De Limiet 2 4131 NR
VIANEN, Nederland
+ Google Map
Top