Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass The Truth about Robotics for Finance

30 november 2021 | 15:00 - 19:00 Miele Experience Center

The Truth about Robotics for Finance
‘Software robots’, ‘Robotics in Finance’, ‘RPA’: zo maar wat termen die allemaal hetzelfde beloofde land aanduiden waarin al jouw bedrijfsprocessen schijnbaar moeiteloos geautomatiseerd kunnen worden. Dat is in ieder geval de belofte.

Ben je er al mee gestart? Of hoor je verhalen van jouw collega’s over de inzet van deze onvermoeibare werknemers? Bij Shared treffen we vaak organisaties aan die veel moeite hebben bij het daadwerkelijk op poten zetten van een cultuur waarin RPA daadwerkelijk tot z’n recht komt.

In deze Masterclass word je meegenomen in de premise en praktijk van RPA: Robotic Process Automation. Wat kan RPA, hoe werkt het, wat zijn de risico’s en wat is ervoor nodig om RPA een succes te laten zijn? Ook zal er worden ingegaan op de combinatie van RPA en Artificial Intelligence, waarbij zelflerende software robots steeds beter kunnen worden in de uit te voeren taken.

De Masterclass zal diverse demo’s en casussen bevatten die jou een inkijkje geven in de praktijk van RPA. Op basis daarvan worden best practices geformuleerd die een stappenplan vormen voor de correcte implementatie van RPA in jouw organisatie.

Wat levert deze Masterclass je op?

  • Je krijgt inspiratie over tal van interessante toepassingen van RPA binnen diverse organisaties.
  • Je neemt een blauwdruk stappenplan mee naar huis om een correcte implementatie van RPA binnen organisaties te realiseren en weet welke zaken op orde dienen te zijn alvorens op de RPA-trein te stappen.
  • Anders dan andere C-level RPA-presentaties gaat dit over de praktijk en worden er geen beloftes gedaan die niet waargemaakt kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat je de juiste vragen weet te stellen gedurende het implementatietraject, dat de verwachtingen correct zijn gemanaged en implementaties zodoende op de rails blijven.

Programma
15:00 – 15:30 uur Ontvangst
15:30 – 15:35 uur Opening
15:35 – 18:00 uur Masterclass
18:00 – 19:00 uur Netwerkborrel

Deelname
Deelname is voor leden van Financials For Financials gratis. Wil jij kennis maken met de vereniging  FFF als introducé neem dan contact op met frans.de.vos@financialsforfinancials.nl.

Inschrijving
Inschrijven is alleen mogelijk via aanmelding op de agenda van de website van Nive Managers Platform. Dit kan via onderstaande button.

Inschrijven »

Gegevens

Datum:
30 november 2021
Tijd:
15:00 - 19:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.nive.org/md-programma/aanmelden?id=1430

Organisator

Nive
Telefoon:
070 - 711 87 29
Email:
info@nive.org
Website:
https://www.nive.org/

Locatie

Miele Experience Center
De Limiet 2 4131 NR
VIANEN, Nederland
+ Google Maps
Top

Inloggen


Maak een account aan!
Wachtwoord vergeten?
Registratie is niet mogelijk.

Wil je inloggen?

Wachtwoord vergeten?