Loading Events

Masterclass De Winst van Purpose

11 October | 15:00 - 19:00 Miele Experience Center

Hoe ondernemingen het verschil kunnen maken.

Hoe maatschappelijk bewust zijn Nederlandse ondernemingen? Twee op de drie ondernemingen bestaan alleen op basis van economische motieven. In een tijdperk waarbij de negatieve impact van ondernemingen op de maatschappij onder een vergrootglas ligt, is het essentieel dat ondernemingen aantonen dat zij niet het probleem vormen, maar juist een belangrijk deel uitmaken van de oplossing om de wereld een stukje beter te maken. Ondernemingen met een purpose kiezen een maatschappelijk doel als fundament van de onderneming en stellen een winstgevend businessmodel daaraan ten dienste.

Wil jij een concreet stappenplan dat je handvatten biedt om een eigen purpose in jouw onderneming vorm te geven? Dan mag je de Nive Masterclass ‘De Winst van Purpose: Hoe ondernemingen het verschil kunnen maken’ o.l.v. Prof. Dr. H.W. Henk Volberda op dinsdag 11 oktober bij Miele in Vianen niet missen!

De winst van purpose

Wat neem je na afloop van deze bijeenkomst mee naar huis?
Naast een concreet stappenplan dat jou handvatten biedt om een eigen purpose in jouw onderneming vorm te geven ook de vaststelling van een succesvol traject (purpose journey) waarlangs jouw organisatie maatschappelijke doelstellingen kan realiseren met een winstgevend businessmodel op basis van intrinsieke motivatie (push for purpose) of onder druk van de omgeving (pull for purpose).

Praktische informatie:
Datum: 11 oktober 2022
Locatie: Miele Experience Center, VIANEN

Frans Scheefhals, Nive Programma Commissaris van de leerlijn Goed Bestuur, vertelt je in deze video meer over deze Nive Masterclass. Of lees meer hierover op de Nive site.

AANMELDEN FFF-LID

Leden van het Nive en Financials for Financials (FFF) mogen kosteloos deelnemen aan deze Nive Masterclass! Neem gerust een collega/introducé mee! Je krijgt automatisch de mogelijkheid je introducé op te geven, nadat je jezelf hebt aangemeld. Wil je meer weten? Bel (06 20 0136 28) of mail me gerust even!

We hopen je 11 oktober te zien bij Miele in Vianen! Tot dan!

Met hartelijke groet,
mede namens Frans Scheefhals

Marie-Thérèse Schlatmann
Manager MD Programma

Details

Date:
11 October
Time:
15:00 - 19:00
Event Category:
Website:
https://www.nive.org/md-programma/bijeenkomst?id=1468

Organizer

Nive
Phone:
070 - 711 87 29
Email:
info@nive.org
Website:
View Organizer Website

Venue

Miele Experience Center
De Limiet 2 4131 NR
VIANEN, Nederland
+ Google Map
Top