Loading Events

Masterclass De kracht van de financial bij meervoudige waardecreatie

1 November | 17:30 - 20:30 Grytte Bloemenheuvel

Masterclass – De kracht van de financial bij meervoudige waardecreatie

Veel ondernemingen streven naar een grotere positieve impact. En of ze nu worden gedreven door intrinsieke motivatie, de vraag van hun klanten of door nieuwe regelgeving zoals de CSRD: financials kunnen daarbij een sleutelrol vervullen.

In deze masterclass gaan Hanneke Oude Elberink en Paul van Ruiten van Bureau OM in Driebergen met u aan de slag om u te laten ervaren ‘hoe dan’. Zij nemen u mee in een handig raamwerk voor een integrale strategie, voor het bepalen van prioriteiten en het vertalen van uw maatschappelijke impact naar een administratieve organisatie en interne beheersing.

Hanneke en Paul schreven vorig jaar samen met 5 co-auteurs het boek ‘Impactvol ondernemen in de Praktijk’. Intussen is dit boek opgenomen in curricula van verschillende financiële opleidingen. Vanuit het ondernemerscollectief ‘De Zwerm’ adviseren zij met name MKB bedrijven en verzorgen trainingen zoals de Sustainable MBA in One Day en Sustainable Finance in One Day. Deelnemers aan de Masterclass ontvangen dit boek tijdens de Masterclass.

Let op! Voor deze Masterclass zijn maximaal 20 plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in via secretariaat@financialsforfinancials.nl. Bij meer animo zullen we deze masterclass in januari herhalen.

Programma
17.30u – 20.30u
(inloop met een hapje vanaf 16:30 uur).

Deelname
Deelname is voor leden van Financials For Financials gratis. Wil jij kennis maken met de vereniging  FFF als introducé neem dan contact op met frans.de.vos@financialsforfinancials.nl.

Locatie
Grytte Bloemenheuvel. Hoofdstraat 25, Driebergen.

Bereikbaarheid
Loopafstand NS Station Driebergen-Zeist (3 min). Afslag Driebergen A12

Details

Date:
1 November
Time:
17:30 - 20:30
Event Category:
Website:
https://www.nive.org/md-programma/bijeenkomst?id=1431

Organizer

FFF

Venue

Grytte Bloemenheuvel
Hoofdstraat 25 3971 KA
Driebergen, Netherlands
+ Google Map
Top