Loading Events

Ontwikkel professioneel en persoonlijk leiderschap met intervisie!

5 July | 18:30 - 21:30 Fletcher Hotel Nieuwegein

Speel je ook wel eens met de vraag hoe je een werkprobleem het beste kunt aanpakken? Een doel kunt bereiken? Of effectiever kunt optreden? Hoe je in deze tijd jezelf kunt blijven ontwikkelen? En zijn collega’s niet altijd de juiste mensen om deze vragen mee te bespreken? Om die reden faciliteert Financials For Financials (FFF), in samenwerking met Jolanda van der Steen van La Fontaine Training, Coaching & Consultancy, nieuwe intervisiegroepen.

De intervisiesessies worden op locatie gehouden en een intervisietraject bestaat uit zes bijeenkomsten. De eerste intervisie word je geïnformeerd over het proces en over wat intervisie inhoudt, wat het je oplevert en waarom FFF jou dit in haar programma aanbiedt.

  • Datum:                         Start 5 juli 2022 (data in overleg tot december 2022)
  • Tijd                               18.30 – 21.30 uur
  • Locatie                          Fletcher Hotel Nieuwegein
  • Kosten                          €600, –  per deelnemer
  • Aantal deelnemers       Maximaal 7*

* Bij meer aanmeldingen wordt er een nieuwe groep gestart

Waarom intervisie?

Het is een uitdagende tijd, De functie van de financial verbreedt steeds meer, we hebben te maken met hybride werken, duurzaamheids- automatiserings- en digitaliseringsvraagstukken om maar een aantal aspecten te noemen. Des te belangrijker om je als financial professioneel en vanuit persoonlijk leiderschap te blijven ontwikkelen.

Wat is intervisie?

Intervisie is een gestructureerd gesprek over problemen/vraagstukken uit de dagelijkse praktijk, onder begeleiding van een gespreksleider. In een intervisiebijeenkomst onderzoeken de deelnemers waar ze tegenaan lopen en vinden ze samen nieuwe en onverwachte oplossingen voor lastige (werk)problemen. In een goede intervisiesessie leert dus iedereen. Niet alleen de inbrenger van een probleem, maar ook alle andere deelnemers!

Schrijf je nu in via secretariaat@financialsforfinancials.nl!

Inschrijven »

Details

Date:
5 July
Time:
18:30 - 21:30
Event Category:

Organizer

FFF

Venue

Fletcher Hotel Nieuwegein
Buizerdlaan 10 Utrecht 3435 SB
Nieuwegein, Netherlands
Top