Loading Events

CM Nationale Controllersdag 2022

16 June | 08:45 - 21:00 De Gasfabriek

CM Nationale Controllersdag

Het Thema: “De Controller als verbinder”

Als bestuur van Financials For Financials nodigen wij je graag uit voor de Nationale Controllersdag op 16 juni 2022. Een evenement met de inhoud van een congres en de sfeer van een festival.

Het thema van de 32e editie van de Nationale Controllersdag is “De Controller als verbinder”. Hoe zorgen financials ervoor dat de organisatie en het team klaar zijn voor de uitdagingen die nu en in de toekomst op ze afkomen? En hoe blijf je daarin innoveren en ontwikkelen? Inspirerende sprekers, zoals Linda Hoebe (CFO Auping), Jim Stolze (AI-expert), John Reynders (Area Director Benelux bij Visma) en Pacelle van Goethem (overtuigpsycholoog), delen nieuwe inzichten, kennis en praktisch toepasbare tips rondom onderwerpen die financials nu bezighouden.

De inhoud van een congres en de sfeer van een festival

Dit jaar heeft het congres een nieuw concept en een heel andere setting. Deelnemers worden ontvangen op het festivalterrein van het Grootste Kennisfestival van Nederland. Dat biedt veel extra’s! Vanaf 13.00 uur heb je niet alleen toegang tot het programma van de Nationale Controllersdag, maar ook tot de 11 andere podia van het festival. Met nóg meer interessante sessies van in totaal maar liefst 75 topsprekers, afgewisseld met muziek, een controllersplein om te netwerken en lekker eten en drinken. Kies zelf maar! Jij bent aan zet tijdens de Nationale Controllerdag. Bekijk het volledige programma op www.financeacademy.nl.

Ledenkorting

Wij mogen je als lid van Financials For Financials en daarmee partner van CM: Controllers Magazine een korting t.w.v. €95,- op de toegangsprijs bieden. Je betaalt dan slechts 500,- i.p.v. €595,-. Gebruik onderstaande kortingscode tijdens het inschrijven op de website:

https://financeacademy.nl/events/nationale-controllersdag#register

Kortingscode: FFF_PRTNR2022
Let op: de code is hoofdlettergevoelig

Praktische informatie:
Datum: 16 juni 2022
Locatie: Het festivalterrein van Het Grootste Kennisfestival van Nederland
Adres:  Zutphenseweg 6 in Deventer
Ticketprijs met korting: € 500,-

Ben jij een financial die durft te innoveren? Meld je dan nu, mét korting, aan voor de Nationale Controllersdag 2022! Een dag vol nieuwe inzichten, kennis en praktisch toepasbare tips van topsprekers over de belangrijke thema’s die jou als financial nu bezighouden.

Inschrijven »

Details

Date:
16 June
Time:
08:45 - 21:00
Event Category:
Website:
https://financeacademy.nl/events/nationale-controllersdag#register

Venue

De Gasfabriek
Zutphenseweg 6 7418 AJ
Deventer, Netherlands
+ Google Map
Top