Loading Events

Can accountants save the planet or do they destroy it?

12 July | 18:30 - 21:30 Van der Valk Hotel Nootdorp

De wereld zal altijd blijven bestaan, maar de vraag is of dit mét of zonder mensen zal zijn in de toekomst…

Vrij snel na de financiële crisis, die begon in 2008, heeft Jane Gleeson White een boek geschreven, waarin zij zes vormen van kapitaal heeft geïntroduceerd. Dit model is door accountants overgenomen en heeft geleid tot het inmiddels veel gebruikte en bejubelde International Integrated Reporting Framework van de IIRC. Maar er is ook kritiek op dit framework: Integrated Reporting zou (kunnen) worden misbruikt voor greenwashing en het zal naar verwachting uiteindelijk toch alleen maar over geld gaan.

Wat zou de financiële professional kunnen doen om het tij te laten keren? Na een inleiding van PhD Onderzoeker Egbert Willekes discussiëren we met elkaar over deze boeiende en prikkelende vraag.

Praktische informatie:
Datum: 12 juli 2022
Locatie: Van der Valk Nootdorp
Adres:  Gildeweg 1, Nootdorp

Programma
18.30 – 19.15 uur: inloop en buffet
19.15 – 20.45 uur: inleiding en discussie
20.45 – 21.30 uur: napraat en netwerkborrel

Deelname
Schrijf je in via secretariaat@financialsforfinancials.nl! Deelname is voor leden van Financials For Financials gratis! Ben je geen lid, dan betaal je € 50.  Wil jij kennismaken met Financials For Financials als introducé? Mail dan naar secretariaat@financialsforfinancials.nl

Rekening houdend met de gebruikelijke coronamaatregelen, zoals thuisblijven bij klachten, is annulering tot 48 uur voor aanvang vrij, daarna zal € 50 in rekening worden gebracht. Wij vertrouwen op je begrip.

Inschrijven »

Details

Date:
12 July
Time:
18:30 - 21:30
Event Category:

Organizer

FFF

Venue

Van der Valk Hotel Nootdorp
Gildeweg 1 2632 BD
Nootdorp,
Top