Wat doet het FFF netwerk voor jou?

Meld je aan voor het grootste kennisdelingsplatform voor financials!

Ben je werkzaam in finance en/of control en wil je je graag verder ontwikkelen? Dan biedt Financials for Financials jou een perfect platform. Als lid kun je gratis of met fikse korting deelnemen aan de activiteiten en kennissessies van het FFF netwerk. Dus hoe actiever je bent, hoe meer het lidmaatschap je oplevert!

Lid worden is heel eenvoudig: Stuur een e-mail naar secretariaat@financialsforfinancials.nl, geef daarin aan dat je graag lid wilt worden* en vermeld de volgende gegevens:

Allereerst natuurlijk je naam (voornaam en achternaam), woonadres, postcode en woonplaats. Geef ook even aan hoe we je bij voorkeur aanschrijven: mevrouw, de heer of misschien zelfs geen van beide. Vermeld het e-mailadres waar we de uitnodigingen voor de trainingen, workshops, bedrijfsbezoeken e.d. naar toe kunnen sturen. En vergeet je rechtstreekse telefoonnummer niet, zodat we je kunnen informeren wanneer er veranderingen zijn bij events waar jij je voor hebt ingeschreven. Tot slot je werkgever, als je die hebt, en huidige functie. Je betaalt voor het lidmaatschap jaarlijks € 275,-. Het eerste jaar betaal je zelfs maar € 150,00. 

*We vinden het leuk om ook meteen je motivatie te horen en of je ideeën hebt hoe we de kennisdeling en het netwerk nog verder kunnen uitbreiden!

Ben je nog student?

Dan gelden speciale tarieven! Geef in dat geval zoals bovenstaand je gegevens op en stuur een kopie van een geldig inschrijvingsbewijs mee van de HBO instelling. Vermeld daarbij gelijk de studierichting die je volgt. Studenten (niet ouder dan 25 jaar) betalen, tijdens de studie, slechts € 25,00 per jaar. Ben je 26, dan betaal je € 150,00 voor het eerste jaar en daarna € 275,- per jaar. Ook hier geldt dat als je je nu aanmeldt, het lidmaatschap per 1 januari 2019 ingaat en je nu al kunt profiteren van de diverse kortingsregelingen voor leden van het FFF netwerk!

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het lidmaatschap, stuur dan even een berichtje naar secretariaat@financialsforfinancials.nl met vermelding van je gegevens. We nemen dan contact met je op!

Dus, nog even de voordelen van het FFF netwerk op een rijtje…

  • 10% korting op de cursussen van NIVE opleidingen, o.a. de Hofam opleiding. Dat is al gauw € 1.300,00! (Informeer via secretariaat@financialsforfinancials.nl naar de voorwaarden)
  • Deelname aan door FFF (al dan niet in samenwerking met partners) georganiseerde congressen, workshops en bedrijfsbezoeken. Deze zijn voor leden meestal gratis.
  • Op de hoogte worden gehouden van relevante ontwikkelingen en thema’s voor financiële professionals (o.a. via het vakblad CM met het multimediale platform CMweb.nl ter waarde van € 229,-)
  • Netwerken en kennisdelen met andere professionals die werkzaam zijn in de finance en/of control.
  • Korting op diverse congressen, cursussen en andere events maar ook op abonnementen en andere events zoals korting van 10% op de Excel Academy van Vakmedianet.
  • Voor € 50,00 per event neem je al deel aan de events van het Nive Managersplatform.

Bedrijfslidmaatschappen
Wij kennen ook een bedrijfslidmaatschap vanaf € 595,- per jaar. Dit kan al snel voordeel opleveren! Bekijk de folder en meld je als bedrijf aan via secretariaat@financialsforfinancials.nl.