Wat doen wij?

Financials For Financials is een interactief platform van en voor financiële professionals. Heel toegankelijk en met uitgebreide mogelijkheden om kennis te halen en kennis te delen. Om je vakinhoudelijk te verdiepen. Op de hoogte te blijven van de laatste relevante ontwikkelingen. En je netwerk te versterken. 

Wat doen wij?
Ons doel is om als netwerk daadwerkelijk waarde toe te voegen. Om oprecht betekenis te hebben voor de professionele financial, aan wie steeds hogere eisen lijken te worden gesteld wat betreft expertise, competenties en netwerk

Voordelen lidmaatschap?
Natuurlijk wil je bijblijven en je voortdurend blijven ontwikkelen als financial. Hoe actiever je deelneemt aan de activiteiten en kennissessie van het Financials For Financials, hoe meer het lidmaatschap je oplevert! Reken maar mee: 

  • FFF leden ontvangen 10% korting op de cursussen van NIVE opleidingen, o.a. de Hofam opleiding. Dat is al gauw € 1.300,-! (Informeer naar de voorwaarden)
  • Deelname aan door FFF (al dan niet in samenwerking met partners) georganiseerde congressen, workshops en bedrijfsbezoeken. Deze zijn voor leden meestal gratis.
  • Op de hoogte worden gehouden van relevante ontwikkelingen en thema’s voor financiële professionals (o.a. via het vakblad CM:magazine met het multimediale platform CMweb.nl ter waarde van € 229,-)
  • Netwerken en kennisdelen met andere professionals die werkzaam zijn in de finance en/of control.
  • Korting op diverse congressen, cursussen, abonnementen en andere evenementen zoals korting van 10% op de Excel Academy van Vakmedianet.
  • Voor € 50,- per event neem je al deel aan de events van het Nive Managersplatform. 


“Het aandachtsgebied van de financial is tegenwoordig zoveel breder dan vroeger. Duurzaamheid, digitale ontwikkelingen, robotisering, blockchaintechnologie, het zijn die zaken die het vakgebied nog uitdagender en interessanter maken. Daar willen we in de vereniging nog krachtiger op in gaan zetten. Door kennis te delen, te netwerken en de gelegenheid te bieden om jezelf als financial zowel persoonlijk als professioneel verder te ontwikkelen.”

Linda van Vemde
Voorzitter Financials For Financials

Al dit voordeel voor maar € 275,- per jaar?
Voor slechts € 150,- voor het eerste jaar ben je lid van de vereniging. Na het eerste jaar betaal je € 275,- per jaar. Kortom: een unieke kans om je op diverse fronten te ontwikkelen.
» Ja, ik wil lid worden!

Extra voordeel voor young professionals!
Heb je je studie afgerond en zit je in je eerste baan als financial? Dan betaal je de eerste drie jaar een speciaal starterstarief van € 125,- per jaar! 

Nog student?
Ben je nog student dan kun je tijdens je studietijd voor slechts € 25,- per jaar lid worden. Kijk hier voor de voorwaarden.
» Ja, ik wil lid worden!

Bedrijfslidmaatschappen
Zijn er meer financials in jouw bedrijf geïnteresseerd in de voordelen van het Financial For Financialsnetwerk? Wij kennen ook een bedrijfslidmaatschap vanaf € 595,- per jaar. Dat kan al snel financieel heel gunstig zijn! Bekijk de folder en meld je als bedrijf aan via secretariaat@financialsforfinancials.nl.