Voordelen van een lidmaatschap bij Financials for Financials!

Financials for Financials verenigt de professionals in Nederland die werkzaam zijn of studeren in de finance en/of control. Lid worden is heel eenvoudig. Om echter het sterke en elkaar inspirerende netwerk van professionals te blijven, stellen we wel een paar voorwaarden aan opleiding en ervaring:

 1. Je bent tenminste drie jaar werkzaam in de finance en/of control. Ben je nog student dan dien je bij aanmelding een kopie van een geldig inschrijvingsbewijs mee te zenden van de HBO instelling (alsmede vermelding van de studierichting) die aan de voorwaarden zoals gesteld onder punt 2 voldoen.

 2. Je hebt een van de volgende opleidingen afgerond of je volgt deze nu:
  1. Een economische, juridische of bedrijfskundige opleiding aan een Europese universiteit, aangevuld met een specifieke bekwaming in de richting financieel-economisch, financieel-juridisch, financial accounting of financial management.
  2. Een opleiding aan een Europese Universiteit of Hogeschool die recht geeft op het voeren van de titel van Master of science in de onder a genoemde studierichtingen.
  3. Een opleiding aan een Europese Universiteit of Hogeschool die recht geeft op het voeren van de titel van bachelor, aangevuld met een postbachelor of postdoctorale studie in de onder a genoemde studierichtingen.
  4. Een opleiding, vergelijkbaar met een van de voornoemde of daarmee gelijk te stellen opleidingen en/of een bewezen vakbekwaamheid, zulks ter beoordeling van het bestuur.

 3. Voor slechts € 150,- voor het eerste jaar ben je lid van de vereniging. Na het eerste jaar bedraagt het lidmaatschapgeld € 250,- per jaar. Studenten (niet ouder dan 25 jaar) betalen, tijdens de studie, slechts € 25,- per jaar (max. 3 jaar)

Voordelen lidmaatschap

Natuurlijk wil je bijblijven en je voortdurend blijven ontwikkelen als financial. Hoe actiever je deelneemt aan de activiteiten en kennissessie van het Financials For Financials, hoe meer het lidmaatschap je oplevert! Reken maar mee:

 • FFF leden ontvangen 10% korting op de cursussen van NIVE opleidingen, o.a. de Hofam opleiding. Dat is al gauw € 1.300,-! (Informeer naar de voorwaarden)
 • Deelname aan door FFF (al dan niet in samenwerking met partners) georganiseerde congressen, workshops en bedrijfsbezoeken. Deze zijn voor leden meestal gratis.
 • Op de hoogte worden gehouden van relevante ontwikkelingen en thema’s voor financiële professionals (o.a. via het vakblad CM met het multimediale platform CMweb.nl ter waarde van € 229,-)
 • Netwerken en kennisdelen met andere professionals die werkzaam zijn in de finance en/of control.
 • Korting op diverse congressen, cursussen, abonnementen en andere evenementen zoals korting van 10% op de Excel Academy van Vakmedianet.
 • Voor € 50,- per event neem je al deel aan de events van het Nive Managersplatform. 

Bedrijfslidmaatschappen
Wij kennen ook een bedrijfslidmaatschap vanaf € 495,- per jaar. Dit kan al snel voordeel opleveren! Bekijk de folder en meld je als bedrijf aan via secretariaat@financialsforfinancials.nl.Meld je aan voor het grootste kennisdelingsplatform voor financials!