Verslag Nieuwjaarsborrel - Workshop Vind je Ikigai
nieuws Regelmatig lees ik op social media over de verschillende activiteiten en samenwerkingsverbanden van FFF. Als Office Manager voor mezelf altijd het idee gehad 'is meer bedoeld voor de financial dan voor mij'. Uiteindelijk geen goede gedachte, want ik werk al 18 jaar bij HighQ samen met en voor financials. Maar nu werd ik toch wel heel enthousiast over de agenda van 6 februari jl., nl. de workshop 'vind je Ikigai', gegeven door één van de bestuursleden Jolanda van der Steen.

De bijeenkomst bood naast de inspirerende workshop een mooie gelegenheid om met de andere aanwezigen op een informele wijze van gedachten te wisselen tijdens de interactieve workshop maar ook vanaf het ontvangst tot aan de afsluitende borrel. Van begin tot einde goed geregeld met een hapje en drankje.

Door bestuurslid Frans de Vos werd met ons een aansprekende jaaragenda gedeeld alsook de status van een aantal samenwerkingsverbanden met aansprekende partijen. Alles vindt plaats in een informele sfeer.

Voor mij de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik naar een bijeenkomst van FFF zal gaan. Voor mij een nieuwe mogelijkheid om op de hoogte te blijven van wat er in de markt speelt maar meer nog bij de (non)financials. Van elkaar leren om te kunnen blijven ontwikkelen.

Wellicht tot ziens bij één van de activiteiten van FFF.

Carla de Kruijf
Office manager HighQ

Bekijk hier de sfeerimpressie.


Meer nieuws
Korting op CM: Excel en BTW o...
Ontvang nu als FFF lid 10% korting op CM: Excel Acedemy en CM: BTW Acedemy opleidingen! Lees verder
Pensioenakkoord en toekomst va...

In Nederland zijn we al ruim negen jaar bezig met het bereiken van ee... Lees verder

Met waardecreatie naar winst v...
'Hiermee zetten we opnieuw een stap naar een meer circulaire openbare ru... Lees verder
Verslag BSPD FFF congres
Woensdag 17 april werd het BSPD-FFF Congres 'Verandering is de enige con... Lees verder