Uitnodiging survey Loyalty & Control
nieuws

Ziet u het ook? Niet alleen spraakmakende fraudezaken maar een algehele vergroting van de afstand tussen medewerker en organisatie.

Door te motiveren proberen we ons te verzekeren van de inspanningen van de medewerker. Maar is dit niet vaak een repressieve maatregel, gericht op korte termijn, gericht op harde targets?

Organisaties hebben behoefte aan een sterke preventieve control in het management control system. Gericht op langdurige, intrinsieke inzet die aansluit op persoonlijke doelen.

Loyaliteit lijkt het antwoord. Wanneer uw doelen gelijk zijn aan die van uw medewerkers (agency theorie) en wanneer uw medewerkers een sterke band ontwikkelen met de organisatie, zal performance volgen!

Uitnodiging

Wellicht heb ik u afgelopen jaar toegesproken tijdens het FFF seminar 'Empowerment met soft controls' bij de Haagse HTM. Het onderwerp van mijn korte presentatie was mijn bachelor afstudeeronderzoek: het creëren van een soft control model.

Nu, in mijn master (Accounting & Control, Erasmus universiteit) wil ik u hartelijk verzoeken deel te nemen aan mijn afstudeeronderzoek: 'Loyalty & Contro'’, waarbij ik middels een survey tracht aan te tonen dat loyaliteit vaste waarde heeft voor elk management control systeem.

Ik wil u vriendelijk verzoeken naar onderstaande link te gaan en de vragenlijst te doorlopen en dit tevens te vragen aan een teamlid. Toelichting vindt u in de survey. De enquête is anoniem en duurt slechts vijf tot tien minuten.

https://nl.surveymonkey.com/r/loyaliteitencontrol

Hartelijk dank voor uw medewerking! Uw vragen en/of opmerkingen zijn zeer welkom!

Vriendelijke groet,
Tim Hoetelmans
timhoetelmans@outlook.com/431024th@eur.nl


Meer nieuws
Korting op CM: Excel en BTW o...
Ontvang nu als FFF lid 10% korting op CM: Excel Acedemy en CM: BTW Acedemy opleidingen! Lees verder
Pensioenakkoord en toekomst va...

In Nederland zijn we al ruim negen jaar bezig met het bereiken van ee... Lees verder

Met waardecreatie naar winst v...
'Hiermee zetten we opnieuw een stap naar een meer circulaire openbare ru... Lees verder
Verslag BSPD FFF congres
Woensdag 17 april werd het BSPD-FFF Congres 'Verandering is de enige con... Lees verder