Tjerk Overduin Zorgfinancial 2018
nieuws Tjerk Overduin, alumni van onze hogeschoolpartner de Haagsche Hogeschool, won de verkiezing die Fizi in samenwerking met haar sponsors Q-Consult en Oldenburg Bonsèl organiseert. Overduin werkt als manager Financiën & Control bij Pieter en Foreest in Delft.

Volgens de jury, onder leiding van Hans ten Rouwelaar (Nyenrode), ontstijgt Tjerk het vakgebied als bruggenbouwer. Hij stimuleert zijn organisatie om vanuit prognoses de besluitvorming te sturen. Hij weet verschillende invalshoeken af te wegen en mee te nemen in de besluitvorming.
Collega’s beschrijven Tjerk als een leidinggevende die iedereen zou willen hebben, omdat hij weet wat er leeft onder medewerkers. Hij heeft niet alleen oog voor de organisatie zelf, maar ook voor de medezeggenschapsraad, de OR en de cliëntenraad.

Trots op het vakgebied
Tijdens zijn toespraak bedankt Tjerk alle betrokkenen voor de nominatie en de prijs. Hij vindt het belangrijk dat de verkiezing wordt gehouden, omdat hij trots is op zijn vak, op de collega’s met wie hij samenwerkt en zijn netwerk binnen de sector VVT en daarbuiten. Hij wil zich hard maken voor het aantrekkelijk maken en presenteren van het mooie vak van zorgfinancial aan jong opgeleiden. Dit doet hij al voor de Haagse Hogeschool. Nu heeft hij een nog mooier podium en zet hij zich met extra trots in.

» Meer info


Meer nieuws
Uitnodiging bijwonen blockchai...
Leuk nieuws!

KOIOS start in februari 2020 wederom met de ze... Lees verder

Korting op CM: Excel en BTW o...
Ontvang nu als FFF lid 10% korting op CM: Excel Acedemy en CM: BTW Acedemy opleidingen! Lees verder
Pensioenakkoord en toekomst va...

In Nederland zijn we al ruim negen jaar bezig met het bereiken van ee... Lees verder

Met waardecreatie naar winst v...
'Hiermee zetten we opnieuw een stap naar een meer circulaire openbare ru... Lees verder