Spilfunctie controller bij reputatiemanagement
nieuws De financial/controller heeft een belangrijke taak in het meetbaar maken van de resultaten van reputatiemanagement.

Dit was een belangrijke conclusie tijdens de themabijeenkomst op 13 mei over reputatiemanagement te Utrecht. Een boeiende bijeenkomst met zeer geïnteresseerd publiek.
Goed bezocht en leerzame presentaties door dagvoorzitter Peter Schimmel van Grant Thorton en Hans de Wolff van Triodosbank.

Veel discussies tijdens het diner waar door de deelnemers 10 stellingen werden uitgewerkt onder leiding van Jurgen Balink van ConQuaestor.
Bekijk hier de uitwerkingen.

Algemene conclusie is dat reputatiemanagement zich ontwikkelt tot een must have voor organisaties die een excellente bedrijfsvoering nastreven. Topmanagement moet cultuurdrager zijn.

De praktijkcase van Triodosbank gaf hier een goed voorbeeld van. Een opmerking uit de zaal was: "je verhaal klinkt mij als too good to be true..", Hans de Wolff reageerde; ik zie dat als een compliment voor onze consequente waardengedreven organisatiecultuur”.

Hoe de financial/controller de resultaten van reputatiemanagement meetbaar kan maken is onder andere gepubliceerd door Cees van Driel, hoogleraar aan de Erasmus Universiteit.
Extern zal de accountant reputatiemanagement gaan meenemen in zijn controlewerk, maar dit staat nog in de kinderschoenen.
Financials for Financials zal de ontwikkelingen over dit onderwerp volgen en met u delen.

Voor meer informatie, neem contact op met de dagvoorzitter, Peter Schimmel van Grant Thornton peter.schimmel@gt.nl.


Meer nieuws
Korting op CM: Excel en BTW o...
Ontvang nu als FFF lid 10% korting op CM: Excel Acedemy en CM: BTW Acedemy opleidingen! Lees verder
Pensioenakkoord en toekomst va...

In Nederland zijn we al ruim negen jaar bezig met het bereiken van ee... Lees verder

Met waardecreatie naar winst v...
'Hiermee zetten we opnieuw een stap naar een meer circulaire openbare ru... Lees verder
Verslag BSPD FFF congres
Woensdag 17 april werd het BSPD-FFF Congres 'Verandering is de enige con... Lees verder