Samenwerking FFF en Eldert de Jager - Fenmen
nieuws

Samenwerking met Financials For Financials als basis
Het voorwoord van Het Kompas, het boek van Eldert de Jager, is geschreven door Frans de Vos. En dat is niet voor niets. Frans de Vos is bestuurslid van Financials For Financials. 

Financials for Financials is een actieve vereniging van en voor professionals. Hun doel is om als vereniging daadwerkelijk waarde toe te voegen. Om oprecht betekenis te hebben voor de professionele Financial, aan wie steeds hogere eisen lijken te worden gesteld aan expertise, competenties en netwerk. Bij die visie sluit Het Kompas uitstekend bij aan.

De start
Het was in de zomer van 2015 dat Frans en ik de koppen bij elkaar staken. De vraag was wat we kunnen doen voor de leden van FFF in het kader van kennisdeling. In het voorjaar van 2015 had ik al een e-book uitgebracht over het thema hoe grip te krijgen op het bedrijfsresultaat. Dat leverde veel positieve reacties op. En dat leek ons een goede basis voor een echt fysiek boek. Iets om in de hand te hebben. Met een thema dat relevant is voor de leden van FFF. Ik ben aan de slag gegaan en nu, september 2016 en een jaar later, is hier het boek.

Lees verder op Fenmen website » 


Meer nieuws
Korting op CM: Excel en BTW o...
Ontvang nu als FFF lid 10% korting op CM: Excel Acedemy en CM: BTW Acedemy opleidingen! Lees verder
Pensioenakkoord en toekomst va...

In Nederland zijn we al ruim negen jaar bezig met het bereiken van ee... Lees verder

Met waardecreatie naar winst v...
'Hiermee zetten we opnieuw een stap naar een meer circulaire openbare ru... Lees verder
Verslag BSPD FFF congres
Woensdag 17 april werd het BSPD-FFF Congres 'Verandering is de enige con... Lees verder