NIVE opleidingen Scriptieprijs 2018
nieuws Op 25 april jl. was de diploma-uitreiking van NIVE Opleidingen. Tijdens deze feestelijke diploma-uitreiking wordt ook de jaarlijkse Financials for Financials scriptieprijs bekendgemaakt. Deze scriptieprijs van in totaal € 500,00 wordt verdeeld over drie beste scripties: De 1e prijs met € 250,00, de 2e prijs met € 150,00 en de 3e prijs met € 100,00.


Henk Menting, secretaris en voormalig voorzitter van Financials for Financials, heeft de geslaagden namens de vereniging gefeliciteerd en de waarde van deze scriptieprijs toegelicht. De beoordeling vindt plaats door een deskundige jury onder leiding van prof. dr. E.G.J. Vosselman (Ed), hoogleraar Bedrijfseconomie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. De heer Vosselman is jarenlang als lid van de Raad van Advies verbonden geweest aan Financials for Financials.

Futureproof professionals
Een belangrijke pijler van de vereniging is het verbinden van de nieuwste kennis met de praktijk. Zo worden financiële professionals zowel persoonlijk als vakinhoudelijk voorbereid op toekomstige ontwikkelingen in hun vakgebied. Dat doen we o.a. door het organiseren van de Financial Quality Award, een business case competitie voor BE-studenten in samenwerking met zes Hogescholen, en deze scriptieprijs in samenwerking met NIVE Opleidingen. Bovendien profiteren leden van Financials for Financials van maar liefst 10% korting op het cursusgeld als zij een opleiding volgen bij NIVE Opleidingen.


Meer nieuws
Uitnodiging bijwonen blockchai...
Leuk nieuws!

KOIOS start in februari 2020 wederom met de ze... Lees verder

Korting op CM: Excel en BTW o...
Ontvang nu als FFF lid 10% korting op CM: Excel Acedemy en CM: BTW Acedemy opleidingen! Lees verder
Pensioenakkoord en toekomst va...

In Nederland zijn we al ruim negen jaar bezig met het bereiken van ee... Lees verder

Met waardecreatie naar winst v...
'Hiermee zetten we opnieuw een stap naar een meer circulaire openbare ru... Lees verder