Financials bezoeken Rotterdam The Hague Airport
nieuws

Op 10 november waren we als Financials for Financials te gast bij Rotterham The Hague Airport, een luchthaven die intussen emplooi biedt aan circa 2.500 mensen, van wie er zo’n 130 in dienst zijn van de luchthaven zelf.

We werden via diverse presentaties ingewijd in de complexe bedrijfsvoering van een vluchthaven, waarbij met name het dashboard waarmee de luchthaven alle bedrijfsprocessen beheert en waarmee invulling wordt gegeven aan Cost Control - bijna vanzelfsprekend eigenlijk – als enorm interessant en leerzaam werd ervaren.

Op deze presentaties volgde een rondleiding, inclusief een security check, een demo van de zware bluswagen en een rit op volle snelheid over de startbanen. De dag werd afgesloten met een netwerkborrel, ons aangeboden door de luchthaven.

Ook via deze weg danken wij Rotterdam The Hague Airport voor de hartelijke ontvangst en open en informatieve uitleg over zaken die ons financials interesseren. En wat ons betreft, vertrekken we een volgende zakelijke of privé reis vanaf Rotterdam/Den Haag!


Meer nieuws
Korting op CM: Excel en BTW o...
Ontvang nu als FFF lid 10% korting op CM: Excel Acedemy en CM: BTW Acedemy opleidingen! Lees verder
Pensioenakkoord en toekomst va...

In Nederland zijn we al ruim negen jaar bezig met het bereiken van ee... Lees verder

Met waardecreatie naar winst v...
'Hiermee zetten we opnieuw een stap naar een meer circulaire openbare ru... Lees verder
Verslag BSPD FFF congres
Woensdag 17 april werd het BSPD-FFF Congres 'Verandering is de enige con... Lees verder