BSPD - FFF: samen staan we sterker
nieuws Vandaag de dag volgen veranderingen elkaar in rap tempo op. Ook de rol van de financiële professional / SPD’er en de wijze waarop zij zich verenigen om vakkennis te ontwikkelen en te delen is in ontwikkeling.


Woesndagavond 6 februari jl. tijdens onze nieuwjaarsborrel en aftrap voor 2019, hebben wij de aanwezige leden al geïnformeerd over het onderstaande. Omdat vanzelfsprekend niet al onze leden aanwezig waren informeren wij een ieder voor de volledigheid ook via deze nieuwsbrief.

Onlangs zijn Financials for Financials (FFF) en Belangenvereniging SPD (BSPD) met elkaar in gesprek gegaan over de ledenaantallen en de (gedeeltelijke) overlap in doelgroep, activiteiten en belangen. Geconcludeerd werd dat er synergie gecreëerd kan worden in activiteiten, ledenwerving, partnercommissies en registerspecialisme(n). FFF en BSPD hebben daarom besloten om samen te gaan werken en de komende periode te verkennen hoe deze samenwerking optimaal vorm kan krijgen.

Wat verandert er voor jou?
Op dit moment verandert er voor jou als lid van FFF en/of BSPD niets. De voordelen van het lidmaatschap worden uitgebreid doordat er over en weer kennis en events beschikbaar worden gesteld voor de leden:

  • Je ontvangt een gratis abonnement (t.w.v. €221,52 per jaar) op het tijdschrift CM: voor de financiële professional met ambitie en toegang tot de artikelendatabase cm web.
  • Je mag gratis deelnemen aan de kennissessies van de BSPD/FFF voor permanente educatie en het onderhouden van uw netwerk.
  • Je mag tegen gereduceerd tarief deelnemen aan de Nive bijeenkomsten van de leerlijnen ‘Persoonlijke Ontwikkeling’ en gratis aan de bijeenkomsten van de leerlijnen ‘Finance, Business en ICT’.
  • Je krijgt korting op diverse congressen en andere evenementen waaronder de Nationale Controllersdag en de Nationale Administrateursdag.

Contributie, voorwaarden, geldigheidsduur registratie en PE-verplichting van het register zullen vooralsnog ongewijzigd blijven. BSPD heeft bovendien de ambitie om het register te professionaliseren en daarmee meer waarde toe te voegen aan het register en de RS® titel.

Heb je vragen?
Uiteraard houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. Heb je vragen, suggesties of ideeën over deze ontwikkeling dan gaan wij graag met je in gesprek! Je kunt contact opnemen met het secretariaat van je vereniging. De contactgegevens vind je op de website.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur FFF & het bestuur BSPD
Meer nieuws
Korting op CM: Excel en BTW o...
Ontvang nu als FFF lid 10% korting op CM: Excel Acedemy en CM: BTW Acedemy opleidingen! Lees verder
Pensioenakkoord en toekomst va...

In Nederland zijn we al ruim negen jaar bezig met het bereiken van ee... Lees verder

Met waardecreatie naar winst v...
'Hiermee zetten we opnieuw een stap naar een meer circulaire openbare ru... Lees verder
Verslag BSPD FFF congres
Woensdag 17 april werd het BSPD-FFF Congres 'Verandering is de enige con... Lees verder